Rustig doorgaan Vijftig – en dan verder. Eitje erbij?

Een lekkere lange-afstandszoen, lief?

Zoals de meesten die hier met enige regelmaat lezen wel weten, heb ik een relatie op afstand. Een LFAT-relatie: Living Far Apart Together. Met de hedendaagse techniek is dat heel prima te doen: facetimen, online samenwerken, whatsapp-telefoneren; kost niks, doet veel. Voor ons. Wij communiceren wat af; sowieso héél belangrijk in relaties.

bron: pixabay.com 2026515

Maar soms mis ik het toch wel heel erg. Dat lichamelijke. Zijn lippen op de mijne. Zijn armen om me heen. Dat laatste is nog steeds lastig, maar voor het eerste heeft een creatieve Chinees nu een oplossing ontwikkeld: zoenen op afstand! Een long-distance zoen-oplossing met de welluidende naam “The Kissenger”.

Het geheel bestaat uit de app en twee apparaten met een zacht siliconen kussentje met twee voorgevormde lippen. , die de beide zoenwilligen aan hun telefoons koppelen. De rest is peanuts: druk je lippen op de kunstmond en de tegenhanger aan de andere kant (van de wereld?) geven die druk door aan de lippen op het andere apparaat.

De ontwikkelingen op het gebie van long-distance zoenen zijn al jaren aan de gang. Eerst kwam natuurlijk de Big Bang Theory op de proppen met de Kissing Machine:

In 2016 verscheen het eerste serieuze apparaat, toen nog een soort bolvormig ding (net als hierboven) dat nog het meest op een perfect rond varkentje leek, met een heel klein, onpraktisch kusmondstukje.

Maar er is sindsdien veel geknutseld, geoefend, getest en onderzocht. De volgende versie had al een beter, groter, maar nog vlak siliconenschermpje met betere ’touch’. De meest recente versie – nu met de naam MUA, als in ‘mwah’, het geluid van een klapzoen – heeft daadwerkelijk zoenlippen en is – naar verluidt – echt stúkken beter, gevoeliger en veel echter.

Toegegeven, het klinkt allemaal nog steeds ietwat plastisch. Die lippen lijken me raar aanvoelen (klein, spits, kusmondjes-achtig) en tongzoenen is nog een uitopie. Toch ik zou het ding best wel eens willen uitproberen. Want volgens mij is mijn telefoon dat gelebber op en aan zijn beeldscherm, elke avond voor het slapen gaan, meer dan zat. Nu mijn lief nog zo ver krijgen.

— eerder verschenen op HoeVrouwenDenken.nl

Reageer

Lou door Lou
Rustig doorgaan Vijftig – en dan verder. Eitje erbij?
Lou

Lou? Wie is dát nu weer…

– Sinds november 2021 in het bezit van vijftig jaren verwarring
– Mentaal 35 met 15+ jaren aan extra levenservaring
– Vaak moe, altijd moeder
– Schnitzelkaiserin, Gräulein, Nachtzuster van Twitter

En daarom heeft Lou hier een mooie eenpersoons community, waar ze haar ei kwijt kan; helemaal belangrijk nu die andere eieren bijna op zijn.

Deze blogsite is een vervolg op louterlou.com, alwaar alle pre-50 blogs opgetekend zijn.
Meer schrijfsels en andersoortige creatieve uitbarstingen op:
HoeVrouwenDenken.nl
Klunst.nl
HormonoLouLou

Wil je weten wat deze gemiddelde, middelbare existentie op aard nog meer uitvreet? Kijk dan even op loubartels.com.

Social gedoe
Facebook: dontwantthisanyway
Twitter: @louterlou
Instagram: @louterlou
En ik zit zelfs (nog) op LinkedIn

 

 

Recente berichten

Categorieën

Wat schreef ik wanneer? Want dat weet ik zelf vaak ook niet meer…