Rustig doorgaan Vijftig – en dan verder. Eitje erbij?

22022022

Prachtige titel, niet? Een cijferpalindroom, van voren naar achteren en van achteren naar voren gelezen hetzelfde. En het is ook nog eens een ambigram! 22 februari 2022. Wat een datum… In ieder geval eentje, waarop de halve huwbare wereld wil trouwen, want met zo’n dijk van een ingebouwde ezelsbrug vergeet je je trouwdatum nooit meer.

Maar volgens de complotwappies andersdenkers is 22 februari ook een soort van D-Day. Een doomsday, een fatale dag voor velen van ons, namelijk voor alle gevaccineerden. De 22e, vandaag dus, gaat er iets met hen gebeuren. Met mij dus ook… Wat, dat weet niemand zo precies. Collectief de pijp uit, activatie van de zelfvernietigings-chip, weer eens een paar 5G-zendmasten die aan ’t net gaan en de ingespoten zware metalen zullen doen trillen, you name it. Maar volgens de hedendaagse numerologie moet een krachtige dag als 22022022 toch echt wel dé dag zijn waarop er in ieder geval iets fenomenaals gebeurt.

Ik heb het daadwerkelijk meerdere keren op social media voorbij zien komen, uitspraken als: “Wacht maar, 22 februari zul je het zelf wel zien!” Helaas kan ik niet meer linken, want inmiddels zijn die postings allemaal verwijderd. Haat aan censuur! Of het nu gaat om een doorbraak in de spirituele kwantumfysica (vanwege de duale “twee-energie”, natuurlijk), om de plotsklapse ommekeer van de polen (die normaal gesproken minstens enkele tienduizenden jaren voortduurt), of om een lang verwachte meterorietinslag, er gáát iets gebeuren vandaag!

In de Engelse datumnotatie worden voor het gemak maar even de nullen weggelaten voor ’t “mooi”: 2-22-22 i.p.v. 02222022, want dat is geen palindroom (February 22nd ’22), en 22022022 wél. Maar goed, daar gaat “het” dus ook gebeuren. Eerst zou dat “het” al op 2 februari (2-2-22) voltrokken zijn, maar helaas, dat werd ‘m nog niet, weten we nu, 20 dagen later. Gelukkig hebben we de 22e nog. Ik verwacht dat de grootste gebeurtenis vanavond op Twitter zal zijn: om 22:22 uur. De Big Crash, vanwege alle Twitteraars die just en moment de epic tweet willen posten. En deze vervolgens à lá Elon Musk willen verkopen als NFT, of zo.

Maar dan nu de absolute klapper: het is vandag nog dinsdag ook! In het Engels uitgesproken als Tuesday – ja inderdaad: Twosday! Tweeëndag. Zulk toeval kán geen toeval zijn.
Almost 2 good 2 be true… Zelfs Kanye West wacht met smart op de Big Change die vandaag gaat gebeuren (US time, welteverstaan). Het is immers de dag van “Pluto Return” en het kán niet anders dan dat dit gaat zorgen voor een Spiritual Makeover. Succes, Kanye! Helaas heeft ook hij zijn mafklapperpostings alweer verwijderd.

Overigens was er op 21 februari 2012 (ook een palindroomdatum: 21022012) ook al een soort van hype, met alle bijbehorende verwachtingen van wat er ging gebeuren. Helaas. Er gebeurde niks.

Maar toch: wát een geluk dat de mensheid 2022 jaar geleden is begonnen met het tellen van de jaren. Anders hadden we vandaag helemaal niet beleefd, zoals we hem nu beleven: just another day in time.

bron: eigen creatie (LB)

2 reactie

  • Mijn moeder van 76 kreeg krullen op 22022022. Ze denkt dat dit spontane bejaardenpermanentje veroorzaakt is door de booster. Binnenkort krijgt ze een uitnodiging voor een nieuwe dosis permanentvloeistof. Ze zit erover te denken er maar van af te zien. Een bejaardenpermanentje is voor bejaarden, niet voor haar. 🙂

    1
    • Echt waar?? Spontaan krullen uit ’t niets? Ik wil dat ook… En méér haar, vooral. Misschien moet ik daarvoor dan eerst nog 12x boosteren op een palindroomdatum… Of wachten op een volgend leven (dan wil ik Shakira zijn).

Lou door Lou
Rustig doorgaan Vijftig – en dan verder. Eitje erbij?
Lou

Lou? Wie is dát nu weer…

– Sinds november 2021 in het bezit van vijftig jaren verwarring
– Mentaal 35 met 15+ jaren aan extra levenservaring
– Vaak moe, altijd moeder
– Schnitzelkaiserin, Gräulein, Nachtzuster van Twitter

En daarom heeft Lou hier een mooie eenpersoons community, waar ze haar ei kwijt kan; helemaal belangrijk nu die andere eieren bijna op zijn.

Deze blogsite is een vervolg op louterlou.com, alwaar alle pre-50 blogs opgetekend zijn.
Meer schrijfsels en andersoortige creatieve uitbarstingen op:
HoeVrouwenDenken.nl
Klunst.nl
HormonoLouLou

Wil je weten wat deze gemiddelde, middelbare existentie op aard nog meer uitvreet? Kijk dan even op loubartels.com.

Social gedoe
Facebook: dontwantthisanyway
Twitter: @louterlou
Instagram: @louterlou
En ik zit zelfs (nog) op LinkedIn

 

 

Recente berichten

Categorieën

Wat schreef ik wanneer? Want dat weet ik zelf vaak ook niet meer…